Pelletkachels bij Stolk stopt per 11 juli 2020 de activiteiten.

Wij willen via deze weg alle klanten bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een geslaagde periode met veel leuke relaties.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Rob van Veldhoven, bij Ecofire, heeft de showroomactiviteiten overgenomen. Naast ons assortiment levert bij Ecofire ook de eigen Ecofire Pelletkachel. Dit is een kwalitatief goede kachel voor een relatief lage prijs. Rob is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-50280421. 

Op dit moment hebben we hoge kortingen op de showroommodellen. Als u langs wilt komen kunt u vooraf contact opnemen met Rob van Veldhoven. We zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Diensten ›› Installatie En Opleveren

Installatie en Opleveren

Vakmanschap en veiligheid voorop, daar kunt u van verzekerd zijn als u uw kachel koopt bij Stolk. Zodat u met een gerust gevoel de kachel zijn werk kan laten doen.

Laten installeren

De installatie overlaten aan vakmannen? Als u uw kachel door ons laat installeren komen wij eerst de situatie bij u thuis opnemen, zodat wij een gerichte offerte kunnen uitbrengen. Vervolgens bepalen we samen op welke dag de kachel kan worden geïnstalleerd. Aan het einde van dezelfde dag nemen we ruim de tijd om de kachel goed op te leveren.

Doe-het-zelf pakket

Bent u zelf kundig genoeg of kent u iemand die voor u de kachel gaat installeren? Koop dan het doe-het-zelf pakket. U kunt dan via ons al het afvoermateriaal en andere benodigdheden aanschaffen, uw vragen stellen en na installatie komen wij langs voor de check en oplevering. Een doe-het-zelf pakket is gekoppeld aan een kachel en is niet los verkrijgbaar.

Oplevering

Op welke manier u uw kachel ook laat installeren, in beide gevallen geldt: direct na installatie zorgen wij voor een juiste oplevering. Dat houdt in dat wij in uw bijzijn de kachel zullen afstellen, inregelen en proefstoken. Ook krijgt u instructie over de onderhoud van de kachel. Zo weten u en wij en uw verzekeringsmaatschappij zeker dat alles brandveilig en goed is. Wel zo rustgevend!

Scroll naar boven