Pelletkachels bij Stolk heeft sinds 11 juli 2020 de bedrijfsactiviteiten gestaakt.

Wij willen via deze weg alle klanten en leveranciers bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een mooie periode met veel leuke contacten.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Diensten ›› Service En Onderhoud

Service en Onderhoud

Service

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Uw kachel blijft ook een beetje die van ons. Wij laten u als klant natuurlijk niet in de kou staan! Heeft u een storing of een vraag? Wij helpen graag. Bel, app, mail of kom langs. De contactgegevens vind u onder het kopje contact

Onderhoud

Een pelletkachel heeft onderhoud en updates nodig om veilig en goed te blijven functioneren. Eenvoudig onderhoud kunt u zelf doen. Hoe dat precies moet leggen wij uit tijdens de oplevering van de kachel. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks groot onderhoud te laten uitvoeren.

Service- en onderhoudsovereenkomst

Heeft u bij ons een kachel aangeschaft, dan kunt u een service- en onderhoudsovereenkomst afsluiten. Met deze overeenkomst weet u zeker dat uw kachel veilig en optimaal blijft functioneren tegen een vast en voordelig tarief én wordt de kans op een storing aanzienlijk verkleind. Mocht er toch een storing optreden, dan wordt deze in overleg met ons natuurlijk zo snel mogelijk opgelost.

Scroll naar boven