Sluit navigatie

In de maanden juni en juli zijn wij op zaterdag geopend van 10:00 tot 14:00. Donderdag en vrijdag zijn we geopend van 13:00 tot 16:00. Buiten onze openingstijden om bent u welkom op afspraak, ook in de avond of in de ochtend.

Van 26 juli tot en met 11 augustus zijn wij gesloten! Vanaf donderdag 16 augustus zijn we weer geopend volgens de openingstijden. Vanaf maandag 13 augustus zijn we ook weer op afspraak geopend buiten de normale openingstijden. Welkom!

bijStolk > Diensten > Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Service

Heeft u een kachel bij ons gekocht? Uw kachel blijft ook een beetje die van ons. Wij laten u als klant natuurlijk niet in de kou staan! Heeft u een storing of een vraag? Wij helpen graag. Bel, app, mail of kom langs. De contactgegevens vind u onder het kopje contact

Onderhoud

Een pelletkachel heeft onderhoud en updates nodig om veilig en goed te blijven functioneren. Eenvoudig onderhoud kunt u zelf doen. Hoe dat precies moet leggen wij uit tijdens de oplevering van de kachel. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks groot onderhoud te laten uitvoeren.

Service- en onderhoudsovereenkomst

Heeft u bij ons een kachel aangeschaft, dan kunt u een service- en onderhoudsovereenkomst afsluiten. Met deze overeenkomst weet u zeker dat uw kachel veilig en optimaal blijft functioneren tegen een vast en voordelig tarief én wordt de kans op een storing aanzienlijk verkleind. Mocht er toch een storing optreden, dan wordt deze in overleg met ons natuurlijk zo snel mogelijk opgelost.

Scroll naar boven