Pelletkachels bij Stolk stopt per 11 juli 2020 de activiteiten.

Wij willen via deze weg alle klanten bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een geslaagde periode met veel leuke relaties.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Rob van Veldhoven, bij Ecofire, heeft de showroomactiviteiten overgenomen. Naast ons assortiment levert bij Ecofire ook de eigen Ecofire Pelletkachel. Dit is een kwalitatief goede kachel voor een relatief lage prijs. Rob is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-50280421. 

Op dit moment hebben we hoge kortingen op de showroommodellen. Als u langs wilt komen kunt u vooraf contact opnemen met Rob van Veldhoven. We zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Informatie ›› Over De Techniek

Over de techniek

Wilt u genieten van houtvuur, met het gemak van een gaskachel? Dan is de pelletkachel de juiste kachel voor u.

In een pelletkachel zit een elektronisch systeem, dat u bijna al het werk uit handen neemt. Het elektronisch systeem wordt door ons ingesteld. Zo zorgen wij ervoor dat uw pelletkachel optimaal past bij uw thuissituatie.

Om warmte in uw woning te krijgen en te houden, doorloopt de kachel een aantal stappen. Bij stap 1 en 2 bent u aan zet, daarna neemt de kachel het werk van u over.

  1. U vult het reservoir met houtpellets.
  2. U kiest het aantal graden Celsius dat u wilt bereiken in de te verwarmen ruimte en zet de kachel aan met een druk op de knop.
  3. De pellets worden door de vijzel naar de vuurpot vervoerd.
  4. De gloeispiraal in de vuurpot zorgt voor ontbranding van de pellets.
  5. De warmte wordt gefilterd door de warmtewisselaar; overige rookgassen worden afgevoerd naar buiten.
  6. De warme lucht via stralingswarmte en/of ventilatoren de te verwarmen ruimte binnen.

Scroll naar boven