Sluit navigatie

In de maanden juni en juli zijn wij op zaterdag geopend van 10:00 tot 14:00. Donderdag en vrijdag zijn we geopend van 13:00 tot 16:00. Buiten onze openingstijden om bent u welkom op afspraak, ook in de avond of in de ochtend.

Van 26 juli tot en met 11 augustus zijn wij gesloten! Vanaf donderdag 16 augustus zijn we weer geopend volgens de openingstijden. Vanaf maandag 13 augustus zijn we ook weer op afspraak geopend buiten de normale openingstijden. Welkom!

bijStolk > Over ons

Over ons

Wilt u genieten van houtvuur, met het gemak van een gaskachel? Dan is de pelletkachel de juiste kachel voor u. Het spel van de vlammen en de heerlijke warmte; rondom een pelletkachel voel je je thuis. En dat met een druk op de knop. lees meer hierover bij techniek

Ook als u een duurzame levensstijl belangrijk vindt, is een pelletkachel de juiste keuze. lees meer hierover bij het duurzame verhaal
Wij zijn de grootste pelletkachelspecialist van Zuid-Holland. In onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Gouda en Rotterdam) staan minimaal 17 verschillende modellen, die voor het overgrote deel daadwerkelijk zijn aangesloten. Een bezoek is gegarandeerd de moeite waard! U bent er vanaf de A20 17 binnen een minuut.

Of u nu alleen benieuwd bent naar het product of daadwerkelijk van plan een pelletkachel aan te schaffen, u bent van harte welkom in onze showroom. Daar geven we u graag uitleg.
Maak een afspraak of kom langs op onze showdagen.

Scroll naar boven