Pelletkachels bij Stolk heeft sinds 11 juli 2020 de bedrijfsactiviteiten gestaakt.

Wij willen via deze weg alle klanten en leveranciers bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een mooie periode met veel leuke contacten.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Over Ons

Over ons

Wilt u genieten van houtvuur, met het gemak van een gaskachel? Dan is de pelletkachel de juiste kachel voor u. Het spel van de vlammen en de heerlijke warmte; rondom een pelletkachel voel je je thuis. En dat met een druk op de knop. lees meer hierover bij techniek

Ook als u een duurzame levensstijl belangrijk vindt, is een pelletkachel de juiste keuze. lees meer hierover bij het duurzame verhaal
Wij zijn de grootste pelletkachelspecialist van Zuid-Holland. In onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Gouda en Rotterdam) staan minimaal 17 verschillende modellen, die voor het overgrote deel daadwerkelijk zijn aangesloten. Een bezoek is gegarandeerd de moeite waard! U bent er vanaf de A20 17 binnen een minuut.

Of u nu alleen benieuwd bent naar het product of daadwerkelijk van plan een pelletkachel aan te schaffen, u bent van harte welkom in onze showroom. Daar geven we u graag uitleg.
Maak een afspraak of kom langs op onze showdagen.

Scroll naar boven