Pelletkachels bij Stolk stopt per 11 juli 2020 de activiteiten.

Wij willen via deze weg alle klanten bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een geslaagde periode met veel leuke relaties.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Rob van Veldhoven, bij Ecofire, heeft de showroomactiviteiten overgenomen. Naast ons assortiment levert bij Ecofire ook de eigen Ecofire Pelletkachel. Dit is een kwalitatief goede kachel voor een relatief lage prijs. Rob is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-50280421. 

Op dit moment hebben we hoge kortingen op de showroommodellen. Als u langs wilt komen kunt u vooraf contact opnemen met Rob van Veldhoven. We zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Over Ons ›› Pelletkachel Showroom

Pelletkachel Showroom

In onze pelletkachel showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Gouda en Rotterdam) staan minimaal 20 verschillende modellen, die voor het overgrote deel daadwerkelijk zijn aangesloten. Een bezoek is gegarandeerd de moeite waard!

Merken in onze pelletkachel showroom 

Bereikbaarheid Pelletkachels Bij Stolk

U bent er vanaf de A20 binnen een minuut.

Openingstijden van onze pelletkachel showroom

U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. In de maanden november, december, januari en februari is het niet mogelijk een afspraak te maken buiten de openingstijden om.

Showroom/buiten

Scroll naar boven