Pelletkachels bij Stolk stopt per 11 juli 2020 de activiteiten.

Wij willen via deze weg alle klanten bedanken voor het aan ons gegeven vertrouwen de afgelopen jaren. We kijken terug op een geslaagde periode met veel leuke relaties.

Erik van Lent, onze servicemonteur, is verder gegaan als ZZP-er onder de naam Van Lent Onderhoud en Montage. Erik van Lent zal de garantiegevallen afhandelen en u kunt hem bellen voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt. De website is www.vanlentonderhoudenmontage.nl. Erik is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-51527341.

Rob van Veldhoven, bij Ecofire, heeft de showroomactiviteiten overgenomen. Naast ons assortiment levert bij Ecofire ook de eigen Ecofire Pelletkachel. Dit is een kwalitatief goede kachel voor een relatief lage prijs. Rob is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-50280421. 

Op dit moment hebben we hoge kortingen op de showroommodellen. Als u langs wilt komen kunt u vooraf contact opnemen met Rob van Veldhoven. We zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Pieter Stolk

Home ›› Over Ons ›› Welkom

Welkom

Welkom bij Stolk; de pelletkachelspecialist van Zuid-Holland! Hier gaat een wereld voor u open. Een wereld vol behaaglijke, sfeervolle en duurzame warmte, en dat met één druk op de knop. De wereld van de pelletkachel.

Verwar pellets trouwens niet met houtpallets, die voor transport worden gebruikt. Want met deze pallets heeft het niets te maken. Waarmee dan wel? Met houtkorrels, die pellets worden genoemd. En met warmte, sfeer, gemak en duurzaamheid.

Wilt u genieten van houtvuur, met het gemak van een gaskachel? Dan is de pelletkachel de juiste kachel voor u. Het spel van de vlammen en de heerlijke warmte; rondom een pelletkachel voel je je thuis. En dat met een druk op de knop.

Ook als u een duurzame levensstijl belangrijk vindt, is een pelletkachel de juiste keuze. Lees meer hierover bij het duurzame verhaal

Wij zijn de grootste pelletkachelspecialist van Zuid-Holland. In onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel (tussen Gouda en Rotterdam) staan minimaal 17 verschillende, actuele modellen, van 5 verschillende merken, die voor het groot deel daadwerkelijk zijn aangesloten. Een bezoek is gegarandeerd de moeite waard! U bent er vanaf de A20 afrit 17, binnen een minuut.

Of u nu alleen benieuwd bent naar het product of daadwerkelijk van plan bent een pelletkachel aan te schaffen, u bent van harte welkom in onze showroom. Daar geven we u graag uitleg. Maak een afspraak of kom langs op onze showdagen.

Scroll naar boven